Programma NTF JONG bekend

Ook dit jaar is Oostblok onderdeel van NTF JONG, het beste jeugdtheater tijdens het Nederlands Theater Festival. NTF JONG presenteert de beste jeugdtheatervoorstellingen van het afgelopen seizoen van 6 – 16 september in Amsterdam.

Tijdens het festival zijn er verschillende voorstellingen voor alle leeftijden te zien in de verschillende theaters. Met trots kunnen wij vertellen dat de voorstellingen VaarWel (Malou van Sluis), WalvisJong (Simone de Jong) en Anansi en de nieuwe wereld (Blokland & Blackman) bij ons te zien zijn!

VaarWel (Malou van Sluis, 2+)
Zondag 9 september 2018, 15:00 uur
VaarWel is een beeldende muziektheatervoorstelling voor iedereen vanaf 2 jaar, geïnspireerd op het prentenboek De Kleine Walvis van Benji Davies.
Een fantasierijke voorstelling over verlangens voelen, en missen moeten.
Over vrienden vinden en afscheid nemen. ★★★★★ van de Theaterkrant!
Meer informatie & tickets

WalvisJong (Simone de Jong, 2+)
Woensdag 12 september, 15:00 uur
WalvisJong is een muzikale beeldende voorstelling over de wonderlijke verbintenis tussen een kind en een walvis. Ze vinden elkaar in bijna het enige dat mensen én walvissen kunnen: zingen…
Meer informatie & tickets

Anansi en de nieuwe wereld (Blokland & Blackman, 4+)
Zondag 16 september, 15:00 uur
Een interactieve en humoristische voorstelling waarin kinderen worden uitgedaagd hun mening te geven over rechtvaardigheid en de manieren waarop (activisme, passivisme) je die kan krijgen.
Meer informatie & tickets