MEXICAANSE KERST IN THEATER OOSTBLOK

Deze kerstvakantie (van zaterdag 22 december tot zondag 6 januari) staat Theater Oostblok in het teken van de Mexicaanse Kerst voor de hele familie.

Zo kun je in ons eetlokaal heerlijk lunchen of dineren (mét Mariachi’s!) , unieke selfies van jezelf maken als bijvoorbeeld een cactus of Mexicaanse feestslingers maken.

Vanaf tweede kerstdag speelt de heerlijke feelgood voorstelling Merry Moustachio van theatergroep Wie Walvis en we trappen zaterdag de 22e af met een Feliz Navidad Fiësta!

PROGRAMMA


THEATER

De voorstelling Moustachio van theatergroep Wie Walvis – met 4 sterren beoordeeld door De Volkskrant – gaat in reprise, maar dan aangekleed in een kerstsfeer!

Merry Moustachio – Wie Walvis
26, 27, 28 & 29 december en 2, 3, 4, 5 & 6 januari
16u00 & 6 januari ook om 13u00

Teun en Tinie zitten samen bij de kerstboom. Nou ja, samen? Teun leest de krant en zegt niets terwijl Tinie verlangt naar de tijd toen ze net verkering hadden en het altijd gezellig was met elkaar. Nu slepen de dagen op de boerderij zich voort en lijkt er van gezelligheid al heel lang niet veel meer over. Maar dan staat er plots een mariachi band uit Mexico op de stoep!

Meer info & Tickets >>

EETLOKAAL

Vanaf 22 december heeft ook onze menukaart een Mexicaanse touch! Op tweede kerstdag kun je reserveren voor een heerlijk – Mexicaans geïnspireerd – kerstdiner. Op alle andere dagen is de keuken geopend van 10:00 – 20:00 en in de weekenden van 12:00 – 20:00.

Meer info & reserveren >>

FELIZ NAVIDAD FIËSTA
22 december vanaf 17:00

No time to siësta, it’s time to fiësta! Carly E haalt haar cello tevoorschijn en DJ Joost zijn wereld collectie platen Mexicaanse en Latijns-Amerikaanse (dans) muziek. Dus strijk je snor maar glad en breng je voetjes van de vloer!

Meer informatie >>

MARIACHI TRIO CHANENQUE
Do 27 & vr 38 december
do 3 & vr 4 januari
17:00 – 19:00 in het eetlokaal

Op donderdag- en vrijdagavond speelt Mariachi-trio Chanenque tot twee uur na de voorstelling! Bij deze concerten kunt u genieten van de vrolijke Mexicaanse muziek: (Huapangos, sones, etc.) en het krachtige en exotische ritme van de Caribische muziek (cumbia).

Meer informatie >>

MEXICAANSE FEESTSLINGERS MAKEN
Za 29 december en 5 januari en zo 6 januari vanaf 13:00

In Mexico gaat er geen feest voorbij zonder slingers. Mooie, kleurrijke, fantasievolle knipwerkjes die met liefde en aandacht gemaakt zijn. Het grote geheim van de knipkunst wordt aan de bezoekers van Theater Oostblok onthult. Iedereen kan aanschuiven om zijn eigen verhaal te vertellen in de kleurrijke slinger die we samen gaan maken.

Meer informatie >>

20181101_145541
TanjaMiletic_-1400 x 1400_2 (1) (2)
Chanenque-muzikanten
WEB OOSTBLOK
FACEBOOK_FELIZ-NAVIDAD
POSTER OOSTBLOK MOUSTACHIO (uitgesneden)