JEUGDPROGRAMMA

In Theater Oostblok valt er voor elk kind en voor elke leeftijd iets te beleven. Van 1 jaar tot en met 16 jaar zijn er diverse voorstellingen bij ons in huis. Op de woensdagochtend programmeren wij regelmatig peutervoorstellingen. En op zondag spelen er jeugdvoorstellingen van verschillende disciplines: theater, mime, dans, poppen en muziek.

Regelmatig wordt er ook randprogrammering georganiseerd in de vorm van workshops of kinderatelier. En op de maandag- en woensdagmiddag geven we theaterlessen!

Lees hier meer over onze jeugdtheaterlessen.

De jeugdvoorstellingen zijn op deze website te vinden op de programma-pagina. Houd onze website in de gaten of meld je aan voor de speciale jeugdnieuwsbrief die maandelijks wordt verstuurd:

aanmelden jeugdnieuwsbrieF

AANKOMENDE VOORSTELINGEN

Vrijdag 23 november 19:30
Imagine the silence (De Jonge Republiek, 14+)

Zondag 9 december 15:00
Rijk! (Lot Houtepen, 5+)

KERSTSPECIAL

De gehele kerstvakantie (van zaterdag 22 december tot zondag 6 januari) staat Theater Oostblok in het teken van de Mexicaanse Kerst voor de hele familie. Zo kun je in ons eetlokaal heerlijk Mexicaans lunchen of dineren (mét Mariachi’s), unieke selfies van jezelf maken als bijvoorbeeld een cactus of Mexicaanse feestslingers maken. Vanaf tweede kerstdag speelt de heerlijke feelgood voorstelling Merry Moustachio!

26, 27, 28 & 29 december en 2, 3, 4, 5 & 6 januari
16u00 & 6 januari ook om 13u00
Merry Moustachio (Wie Walvis)

Meer informatie over het programma in de kerstvakantie.

Bij aardig weer fiets je naar Oostblok voor een voorstelling, daarna bestel je een koffie en een appelsap aan de bar en dan schuif je óf aan tafel in het café met een kleurplaat, óf je stapt de zon in en gaat lekker voor de deur buitenspelen.Stadse Moeders

KINDERFEESTJES IN OOSTBLOK

Wil je je kinderfeestje vieren in Theater Oostblok? Je kunt hier samen met vriendjes en vriendinnetjes naar een leuke voorstelling komen kijken. Het toegangskaartje voor de jarige geven wij cadeau!

Een verjaardag zonder lekker eten is natuurlijk geen feest. Je kunt om het feestje compleet te maken dan ook een feestelijke tafel reserveren in Eetlokaal Oostblok. Met taart en limo, of je kunt er cupcakes versieren! Ook kan je er na de voorstelling dineren met een speciaal kindermenu.

Reserveren doe je door een mail te sturen naar eetlokaal@oostblok.nl.