JEUGDPROGRAMMA

In Theater Oostblok valt er voor elk kind en voor elke leeftijd iets te beleven. Van 1 jaar tot en met 16 jaar zijn er diverse voorstellingen bij ons in huis. Op de woensdagochtend programmeren wij regelmatig peutervoorstellingen. En op zondag spelen er jeugdvoorstellingen van verschillende disciplines: theater, mime, dans, poppen en muziek.

Regelmatig wordt er ook randprogrammering georganiseerd in de vorm van workshops of kinderatelier. En op de maandag- en woensdagmiddag geven we theaterlessen!

In februari start er een nieuw blok. Meer informatie over de jeugdtheaterlessen en hoe u uw kind in kunt schrijven vindt u op de pagina van de jeugdtheaterlessen.

De jeugdvoorstellingen zijn op deze website te vinden op de programma-pagina. Houd onze website in de gaten of meld je aan voor de speciale jeugdnieuwsbrief die maandelijks wordt verstuurd:

aanmelden jeugdnieuwsbrieF

VOORSTELLINGEN

Wo 13 feb, wo 17 april & wo 6 maart
10u00 & 11u00
PomPomPom – Orkaan (1.5 – 3 jaar)
Meedoe-concertjes: ‘Percussie met Moussé Dramé’ & ‘UD met Mehmet Polat’

Zo 24 februari
15u00
Vos en Haas: Vos schept op (4+) – Theatergroep Houtjetouwtje
Première!

Zo 3 maart
15u00
Perenbomen bloeien wit (8+) – Theatergroep Kwatta
Volkskrant ★★★★ Theaterkrant ★★★★

Bij aardig weer fiets je naar Oostblok voor een voorstelling, daarna bestel je een koffie en een appelsap aan de bar en dan schuif je óf aan tafel in het café met een kleurplaat, óf je stapt de zon in en gaat lekker voor de deur buitenspelen.Stadse Moeders

KINDERFEESTJES IN OOSTBLOK

Wil je je kinderfeestje vieren in Theater Oostblok? Je kunt hier samen met vriendjes en vriendinnetjes naar een leuke voorstelling komen kijken. Het toegangskaartje voor de jarige geven wij cadeau!

Een verjaardag zonder lekker eten is natuurlijk geen feest. Je kunt om het feestje compleet te maken dan ook een feestelijke tafel reserveren in Eetlokaal Oostblok. Met taart en limo, of je kunt er cupcakes versieren! Ook kan je er na de voorstelling dineren met een speciaal kindermenu.

Reserveren doe je door een mail te sturen naar eetlokaal@oostblok.nl.