EETLOKAAL OOSTBLOK – FOOD EN CREATIVITEIT

De afgelopen maanden in Theater Oostblok verbouwd en opgeknapt en ons foyer gemetamorfoseerd tot een fris eetlokaal voor food en creativiteit.

Vanaf 5 september zijn we dagelijks geopend voor een koffie, lunch of borrel en serveren we diner voor voorstellingen. Zo gaan we als theater en eetlokaal een nieuw avontuur aan als ontmoetingsplek en cultureel podium in oost.

IMG_8340
IMG_8345
IMG_8342
IMG_8344

FLAMINGCOWCHEESYCHICKEN
Deze slogan vormt de basis van de eerste menukaart. De koks laten zich hierbij leiden door creatieve invullingen van gasten en theatermakers – waarbij verschillende passies de ruimte krijgen. Ons eetlokaal wordt een plek in de buurt voor food, creativiteit en expressie. Denk bijvoorbeeld aan een gastkok die geïnspireerd door een theaterstuk eten komt bereiden, kunstenaars die hun werk exposeren en muzikale optredens.

EXPOSITIE
Onze muren staan beschikbaar voor wisselende exposities. Op het moment hangt er de expositie De muur van Ishan Mohiddin. Zijn werk is twee maanden bij ons te bewonderen en te koop voor liefhebbers.

WEEK TEGEN DE EENZAAMHEID: AANSCHUIF-LUNCH & SHARED DINNER
Als onderdeel van Cultuur Connectie Oost organiseert Theater Oostblok in samenwerking met Stichting Meevaart, Nederlands Philharmonisch Orkest, Studio/K en toneelgroep De Gasten een gezamenlijk programma rondom de Week tegen de eenzaamheid van 27 september t/m 6 oktober.

Cultuur Connectie Oost is een nieuw initiatief. Wij maken culturele activiteiten in heel Oost zichtbaarder , we stimuleren samenwerking tussen culturele organisaties en maken onze programmering toegankelijk voor een divers publiek.

Graag nodigen we je uit om connectie te maken en nieuwe mensen te ontmoeten tijdens deze week. Daarom vertonen we drie voorstellingen in combinatie met een aanschuif-lunch of shared dinner voor aanvang van de voorstelling.

Schuif aan tafel, proef de specialiteiten van de chef en ontmoet elkaar in ons theater en eetlokaal!

Kijk hier voor welke voorstellingen we een aanschuif-lunch of shared dinner serveren. Reserveren kan door te mailen naar eetlokaal@oostblok.nl ovv shared dinner / aanschuif-lunch, datum en aantal personen.

MENUKAART

Klik hier voor onze menukaart.

Openingstijden per 5 september 2018
Dagelijks: 10:00 – 19:00
Voorstellingsavonden: geopend voor diner, café open tot na de voorstelling

Vragen? Neem contact met ons op via eetlokaal@oostblok.nl of 06-23669040/06-85875144.

Het organiseren van een event in en rondom Amsterdam met een thema: daar denken we graag in mee! Neem contact met ons op via eetlokaal@oostblok.nl of 06-23669040/06-85875144.