WC Monster (Uitverkocht)

Lefkop

Een flitsende, humoristische voorstelling over je angsten overwinnen en je dromen najagen.

Elène werkt al jaren als toiletjuffrouw in een superduur warenhuis, maar droomt eigenlijk van verre reizen. Ze verveelt zich. Elke dag is hetzelfde. Op een dag is er iets raars aan de hand. Elène’s klanten gaan de WC in, maar komen er niet meer uit. Ze gaat op onderzoek uit met behulp van de kinderen. Zal ze het mysterie ontrafelen?

WC Monster laat jong en oud op humoristische wijze ervaren hoe de kracht van jezelf zijn, zorgt voor het overwinnen van obstakels.

De voorstelling ontving ★★★★ van de theaterkrant! Lees de recensie hier.

Lefkop-Wc-Monster-foto-Nicoline Rodenburg-jeugdtheater.2
Lefkop-Wc-Monster-foto-Nicoline Rodenburg-jeugdtheater.6
Lefkop-Wc-Monster-foto-Nicoline Rodenburg-jeugdtheater.7

Over Lefkop
Lefkop is een energieke Rotterdamse jeugdtheatergroep. Met haar razendsnelle voorstellingen blijft het gezelschap het publiek altijd een stapje voor. Jong en oud gaat hoe dan ook met een lach de zaal uit.

Lefkop is opgericht door de jonge en gedreven theatermakers Carl Hoogvliet en Dennis Jongejan. Na hun afstuderen in 2015 speelden ze al diverse voorstellingen in theaters, op scholen en theaterfestivals. In 2016 maakten ze de voorstelling ‘WC Monster’ met schrijver en regisseur Tim Kamps en actrice Elène Zuidmeer, waarmee ze de harten van alle ouders en kinderen veroverden op de Parade.

Tekst & regie Tim Kamps Spel Carl Hoogvliet, Dennis Jongejan & Elène Zuidmeer Decor Frank Jansens Fotografie Nicoline Rodenburg

BESTEL KAARTEN

Datum: zondag 28 oktober 2018
Tijd: 15:00 uur
Duur: 50 minuten
Genre: jeugdtheater

Online zijn kaarten €1,- goedkoper.