Wat is er mis met mijn vis? (3+)

KRIJT

Meneertje heeft een oogje op Buurvrouw. Hij zoekt al jaren naar de juiste manier om het haar te zeggen. Tot ze op een ochtend aanbelt. Ze vraagt of Meneertje op haar vis wil passen. Zenuwachtig pakt hij de kom aan… Maar wanneer Buurvrouw weg is, zwemt vis geen millimeter meer. Hij eet niets en zijn gouden sluierstaart is dof. Zelfs een gloednieuw kasteel laat hem koud. Zou vis ziek zijn? Er zit nog maar 1 ding op. Meneertje moet het aan vis zelf vragen. Hij neemt een aanloop en… duikt in de kom!

In de magische fabel Wat is er mis met mijn vis? komt een mens in de wereld van een vis. Om elkaar te kunnen begrijpen, zoeken ze samen naar een woordenloze taal. Spelenderwijs ontstaat er een bijzondere vriendschap. Zal het Meneertje lukken om erachter te komen wat er mis is met vis? En kan vis hem helpen zijn gevoel voor Buurvouw te uiten?

Over KRIJT
Helder, toegankelijk, beeldend en dichtbij, dat zijn de kenmerken van het kersverse theatergezelschap Krijt. Herkenbare thema’s en bevlogen (poppen-)spel en objecttheater zorgen voor een verhaal dat je hoort, ziet én voelt. De spelers van Krijt spelen ook de voorstelling Gaap.

Regie en concept Cristel Hakvoort Spel Annemiek Funneman, Collin van den Broek Dramaturgie Laura Bonthuis Muziek Dennis van Tilburg Vormgeving Freja Roelofs, André Kok Foto KRIJT

BESTEL KAARTEN

Datum: zondag 14 oktober 2018
Tijd: 15:00 uur
Duur: 45 minuten
Genre: poppentheater

Online zijn kaarten €1,- goedkoper.