Pleinmuziek bij Oostblok

Innersoul en Annabel Laura

Zondagmiddag luistermuziek bij Theater Oostblok!

Deze zomer kun je op zondagmiddag vanaf 15:00 onder het genot van een koffie, hapje of borrel b─│ Restaurant Oostblok genieten van muziek in het restaurant en op het plein. Theater Oostblok heeft een aantal muzikanten uit de buurt en de stad uitgenodigd voor deze zomerse concerten. Voor de rest van de middag geldt er een open call.

Wil je ook het podium van oost betreden en jouw muziek laten horen?
Stuur dan een mail naar elise@oostblok.nl

12 augustus met Fee Gloria en Nawras Altaky
19 augustus met Rose Marin en Stadspiraat
26 augustus met Innersoul en Annabel Laura
2 september met Rufus Kain, Dick Pels en Suzewind

26 augustus vanaf 15:00

Met Innersoul en Annabel Laura

Innersoul

Innersoul is een live band thuis in verschillende stijlen, met Soul als gemene deler. De muziek bevat een tal van muzikale invloeden, waaronder reggae, jazz, blues en funk die samen gaan met een sociaal bewuste boodschap.soul is een live band thuis in verschillende stijlen met Soul als gemene deler.

Annabel Laura
Muzikante & beeldend kunstenaar Annabel Laura is een Maker met vele passies. Wonend en werkend tussen Nederland en Bali, verwerkt ze haar avonturen en levenslessen in haar kunst en muziek.

Haar muziek deelt ze in theaters en cafe’s van Amsterdam, maar ook de straten van Berlijn zijn haar niet te gek, en ook Spaanse en tropische stranden hebben haar muziek mogen horen…

Haar liedjes zijn verhalen over haar liefde voor de natuur en het leven, met een jazzy stem en lichte blues en soulvolle invloeden. Ze speelt veelal eigen composities, maar brengt ook graag een eigen interpretatie van cover songs ten gehore.