Pleinmuziek bij Oostblok

Dick Pels, Rufus Kain en Suzewind

Zondagmiddag luistermuziek bij Theater Oostblok!

Deze zomer kun je op zondagmiddag vanaf 15:00 onder het genot van een koffie, hapje of borrel bij Restaurant Oostblok genieten van muziek in het restaurant en op het plein. Theater Oostblok heeft een aantal muzikanten uit de buurt en de stad uitgenodigd voor deze zomerse concerten. Voor de rest van de middag geldt er een open call.

Wil je ook het podium van oost betreden en jouw muziek laten horen?
Stuur dan een mail naar elise@oostblok.nl

12 augustus met Fee Gloria en Nawras Altaky
19 augustus met Rose Marin en Stadspiraat
26 augustus met Innersoul en Annabel Laura
2 september met Rufus Kain, Dick Pels en Suzewind

2 september vanaf 15:00

Met Dick Pels, Rufus Kain en Suzewind

Dick Pels

In de jaren 70 speelde hij bass en gitaar in Rock Bands als The Guardians, Amos Tamela & The Serpentine en Punky’s Dilemma. Nu is hij politiek schrijver en singer-songwriter.

http://dickpels.nl/

Rufus Kain

Ook op het plein staat de zanger-liedschrijver Rufus Kain. Deze woordkunstenaar begon als rapper en heeft inmiddels drie albums en een poëziebundel uitgebracht. Ruim zes jaar heeft hij festivals georganiseerd en wekelijks artiesten geïnterviewd op Amsterdam FM.

Naast muzikant is hij ook cultureel antropoloog en muziekjournalist en schrijft hij over de politieke en economische kant van de muziekindustrie.

http://rufuskain.nl

Suzewind

De psychedelische softpop van Suzewind laat dromerige liedjes horen. Hierin worden mensen soms vergeleken met dingen of opgesloten in kelders. Luister hier naar een voorproefje http://suzewind.com.

Opening Expositie

2 september na 18:00 is er een feestelijke opening van de expositie van kunstenaar Ishan Mohiddin in het Restaurant.