Pim Pam Paars (2+)

Theaterstraat | Meboer en Bakker

Pim Pam Paars is een komische, muzikale performance waarbij je, je in een levend schilderij waant, vol bonte kleuren en dansende vormen.

“Ppprrrrrsssssssttttt…” Een groot knalgeel vierkant verschijnt en stuitert vrolijk rond. “Plop.” Een kleinere blauwe cirkel springt te voorschijn en doet een gek dansje om het vierkant heen. En: “Whooei”, een rode driehoek, 2 oranje strepen en 5 groene rechthoeken komen ook op het grote kleuren- en vormenfestijn af. Langzaam vinden ze een plekje en ontstaat er een prachtig landschap in alle kleuren van de regenboog.

Tot slot worden ook de kinderen uitgenodigd in deze wonderlijke wereld. Als kleine kunstenaars kunnen ze zelf verder creëren en spelen. Het decor van de voorstelling verandert in een interactieve speelinstallatie.

De theatermakers Suzanne Bakker en Rianne Meboer lieten zich voor deze woordeloze voorstelling inspireren door het televisieprogramma ‘Tik Tak’ en de abstracte schilderijen van kunstenaar Wassily Kandinsky.

Spel en concept Suzanne Bakker en Rianne Meboer Regieadvies Paul van der Laan en Tjebbe Roelofs Vormgevingsadvies Calle de Hoog Muziekadvies Jolle Roelofs Beeld Ruben Steeman (Buro RuSt)

© Moon Saris
1461

BESTEL KAARTEN

Datum: woensdag 9 mei 2018
Tijd: 11:00 uur
Duur: 30 minuten (+10 minuten na spelen)

Ook te zien op woensdag 9 mei om 15:00 uur: tickets.

Online zijn kaarten €1,- goedkoper