Papier (3+)

DADODANS | Gaia GONNELLI

Jaaa! Drie dansers gaan op reis in een landschap van papier.

Ze dansen, kruipen, sluipen en spelen……Het papier wappert als ze rennen, scheurt als ze er doorheen lopen, krimpt als ze erin knijpen….Werelden ontstaan en worden verfrommeld, telkens opnieuw.

In deze wereld van papier blijkt wat sterk is, kwetsbaar te zijn, en wat kwetsbaar is, eigenlijk heel sterk…. Hier delen de dansers hun dromen, angsten, vreugde en kwetsbaarheid.

Papier is een muzikale en beeldend voorstelling voor de hele familie, waar de spelers ontdekken wat voor hun vriendschap is. Wederom gebruikt Gaia Gonnelli schijnbaar eenvoudig materiaal om de verbeelding van jonge kinderen te prikkelen.

Winnende productie Prijs van de Nederlandse Dansdagen Jong Publiek 2017!

Gaia Gonnelli heeft ontegenzeggelijk hart voor het jonge publiek en geeft op speelse wijze ruimte aan de verbeelding van dit publiek.Juryrapport Nederlandse Dansdagen

Concept: Gaia Gonnelli & Wiebe Gotink Choreografie: Gaia Gonnelli i.s.m de dansers Dans: Elise Maniere, Lorenzo Capodieci & Bryan Atmopawiro Muziek: Wiebe Gotink Decor & kostuums: Ingrid Govers Lichtontwerp: Ellen Knops Foto: Ben van Duin

BESTEL KAARTEN

Datum: zondag 7 april
Tijd: 15:00
Leeftijd: 3 – 8