Maya Zingt de Wereld Rond 3+

MAYA LINK

PREMIÈRE!
Maya Link (Samba Salad) maakt haar solo debuut met een intieme voorstelling voor het vindingrijke kind. Ga mee en ontdek dat alles mogelijk is met je fantasie! De wereld is rond en als je gewoon recht door gaat, kom je vanzelf wel weer terug waar je begon. Gewoon je neus achterna, dan beleef je pas echt avontuur. De hele voorstelling komt uit Maya’s koffer en met interactie als sleutel, speelt iedereen een rol in de voorstelling.

Maya zingt liedjes van o.a. Samba Salad met herkenbare thema’s begeleid door muzikant Tim Aarnoutse. De geluiden van zijn bijzondere muziekinstrumenten vormen het decor van deze vrolijke ontdekkingstocht. Samba, jazz, swing, pop, folk en vele andere muziekstijlen nemen je mee op reis. Er wordt gezongen over wat je moet doen als je op reis gaat, hoe geweldig bubbels zijn en hoe je de wolken weg tovert, want in je hoofd kan alles. Dans en zing een rondje mee over de fantasie wereld van Maya!

Ga je mee? Kom verkleed als een wereldburger!

Over Maya Link
Na jarenlange voorstellingen te hebben gespeeld met Samba Salad zet Maya een volgende stap in deze solo voorstelling. Natuurlijk blijft ze ook nog vast onderdeel van de voorstellingen van Samba Salad.

In 2016 heeft Maya de Rabobank Cultuurprijs categorie podiumkunsten gewonnen en de publieksprijs van het Noord-Hollands Dagblad en de Alkmaarsche Courant.

Maya wil mensen ontroeren, laten lachen, laten dansen, in beweging brengen, een spiegel voorhouden, het kind in ze naar boven halen en ze iets bijzonders meegeven. Van alle mensen zijn kinderen haar favoriet en ze neemt hen met haar enthousiasme graag mee in haar fantasie.

Concept & spel: Maya Link

BESTEL KAARTEN

Datum: zaterdag 28 oktober 2017
Tijd: 16:00
Duur: 45 minuten
Genre: theater, dans en muziek

Na de voorstelling is er een feestje in het café met drinken en lekkere Mexicaanse snacks.

Online zijn de kaarten € 1,00 goedkoper