Kerstspecial: Mariachi-trio Chanenque

Deze kerstvakantie (van zaterdag 22 december tot zondag 6 januari) staat Theater Oostblok in het teken van de Mexicaanse Kerst voor de hele familie.

Zo kun je in ons eetlokaal heerlijk Mexicaans lunchen of dineren, unieke selfies van jezelf maken als bijvoorbeeld een cactus of Mexicaanse feestslingers maken.

Vanaf tweede kerstdag speelt de heerlijke feelgood voorstelling Merry Moustachio en we trappen zaterdag de 22e af met een Feliz Navidad Fiësta!

Op donderdag en vrijdag speelt het Mariachi-trio Chanenque in ons eetlokaal!

Mexico is onvoorstelbaar rijk wat muziek en folklore betreft. Ieder land beschikt over een grote hoeveelheid aan ritmes en traditionele muziek, net zo groot en rijk als hun landschap. Dankzij de creativiteit en het talent van diverse bevolkingsgroepen ontstonden hier bijzondere muzikale ritmes en ontwikkelden zij hun eigen muziekinstrumenten om deze muziek uit te voeren.

Chanenque is ontstaan sinds 1986 met het doel de muziek en tradities uit Mexico bekend te maken, en de rijke folklore en gewoontes van deze gebied met andere culturen te delen. Ons programma bestaat uit de meest kenmerkende van de muziek van mexico, waarbij de traditionele instrumenten worden bespeeld.

Bij onze concerten zult u kunnen genieten van de vrolijke Mexicaanse muziek: (Huapangos, sones, etc.) en het krachtige en exotische ritme van de Caribische muziek (cumbia).

Chanenque biedt tevens een programma die aangepast aan iedere leeftijdsgroep, waarin op een interactive manier kennis wordt gemaakt met de diverse instrumenten, muziek en ritmes.

Data: do 27 & vr 28 december
do 3 & vr 4 januari

Tijd: 17:00 – 19:00

Meer informatie over ons eetlokaal en reserveren >>