LANCERING PLEIN THEATER

Op zaterdag 9 maart 2019 lanceren we op feestelijke wijze onze nieuwe, vertrouwde naam!

Oostblok gaat vanaf 9 maart verder als PLEIN THEATER. Deze naam met een nieuw logo, huisstijl en website weerspiegelt onze visie op het theater aan het Sajetplein in Amsterdam Oost. PLEIN THEATER sluit aan bij het open karakter van een PLEIN dat het middelpunt in een gemeenschap vormt, met een dynamische en diverse programmering voor iedereen.

PLEIN THEATER is het Podium van de wereld om ons heen. Wij presenteren voorstellingen aan kinderen, jongeren en een volwassen publiek en zijn naast een presenterend podium ook een theater voor experiment met een internationale oriëntatie en een producerend en samenwerkend theater. Ook ons Eetlokaal is geopend van woensdag t/m zondag en een ontmoetingsplek waar culturele en culinaire ambachten samenkomen.

Op zaterdag 9 maart vanaf 15:30 is iedereen welkom om dit te vieren met een feestelijke borrel en een proeverij in ons Eetlokaal. Daar openen we tevens de nieuwe expositie van jong talent van kunstencentrum MK24. De brandweer van Amsterdam Oost geeft een demonstratie op het PLEIN (kinderen mogen op de wagen!)

Om 16:30 uur speelt jongeren theatergezelschap DGSTN (De Gasten) een korte voorstelling (+- 20 min.) in de theaterzaal, over de betekenis van burgerschap.

CHARLIE & ADOLF
DGSTN
Zaterdag 9 maart 16:30 – 16:50

DEGASTEN werd gevraagd wat Burgerschap vandaag de dag betekend. Dit is een onderzoek naar wie wij zijn, ten opzichte van elkaar en een publiek. Een individu? Een groep?

Wij zijn… Soms een aanklacht tegen uitsluiting, soms een dans vol samenhorigheid.

2
2 (3)
2 (2)
2 (1)

 

Vanaf 9 maart zijn wij te vinden op www.plein-theater.nl!

Lancering PLEIN THEATER
Datum: 9 maart
Tijd: vanaf 15:30

Charlie&Adolf – DGSTN
Tijd: 16:30
Duur: 20 min
Toegang: Gratis
Reserveren: Via de mail naar Elise@oostblok.nl ovv ‘Reserveren Charlie&Adolf’. Vol=vol!