Kerstspecial: Feliz Navidad Fiësta!

Carly E & DJ Joost

Van zaterdag 22 december tot zondag 6 januari staat Theater Oostblok in het teken van de Mexicaanse Kerst voor de hele familie.

Zo kun je in ons Eetlokaal heerlijk – Mexicaans geïnspireerd – lunchen of dineren, unieke selfies maken van jezelf als bijvoorbeeld een cactus en is er voor de hele familie van alles te doen.

Vanaf tweede kerstdag speelt de heerlijke feelgood voorstelling Merry Moustachio en we trappen zaterdag de 22e af met een Feliz Navidad Fiësta!

Feliz Navidad Fiësta

No time to siësta, it’s time to fiësta! Carly E haalt haar cello tevoorschijn en DJ Joost zijn wereld collectie platen Mexicaanse en Latijns-Amerikaanse (dans) muziek. Dus strijk je snor maar glad en breng je voetjes van de vloer!

Carly E

Vanaf jonge leeftijd had Carlijn haar cello al aan haar zijde. Opgeleid als klassiek musicus, toerde ze met o.a. het Jeugd Orkest Nederland van Frankrijk tot China. De ervaringen die ze opdeed tijdens het wonen en werken in het buitenland in Engeland en Argentinië inspireerde haar om haar eigen weg in te slaan, weg van het orkest werd ze een singer-songwriter met loop pedal. Geïnspireerd door de muziek die ze daar tegenkwam, bracht ze in juni 2016 haar eerste epee ‘Blue Funny You’ uit, opgenomen in Buenos Aires. Ze heeft onlangs haar tweede werk gereleased (juni, 2018): het volledig analoog opgenomen album ‘Timeless Thoughts’ samen met haar band.

CARLY E.’s sound is gepassioneerd, rauw en eerlijk. Zichzelf begeleidend op cello zingt ze haar nummers en mixt onbevreesd verschillende genres door elkaar. Met de celloklanken en bijzondere stem neemt ze je mee met haar ‘poëtische groove’ waarbij ironische teksten in rap tempo worden afgewisseld.

https://carlyemusic.com/

Joost Groeneboer

Joost Groeneboer is hoofdredacteur tijdschrift Dans Magazine, specialist cultuurparticipatie, erfgoed & diversiteit, Landelijk Kennisinstituut voor Cultuureducatie en Amateurkunst. Daarnaast werkte hij mee aan verschillende tentoonstellingen op het gebied van theater, dans en fotografie.

Naast zijn fascinatie voor dans heeft Joost ook een fascinatie voor wereldmuziek en een meterslange verzameling aan EP’s! Zaterdag draait DJ Joost in ons eetlokaal!

http://joostgroeneboer.com/

Datum: Zaterdag 22 december
Toegang: Gratis
Tijd: Vanaf 17:00
Dress Code: Fiësta Mexicana / Kerst