JUNI (6+)

Hermans weet Raad

‘Pien van Diepen wil graag opgehaald worden uit de ballenbak.’

Wie laat de regen regenen en de zon schijnen?
Gaan alle rijke mensen naar de arme landen om geld te geven?
 Zijn alle volwassenen ouders?
Waarom is een onderbroek een soort korte broek?

Pien is achtergelaten in de ballenbak, omdat ze haar eigen feestje heeft verpest. Ze moet maar even nadenken over wat ze heeft gedaan. ‘Helemaal niks!’, vindt ze zelf.  Maar toch zit ze helemaal alleen tussen de ballen. Saai! Maar dan schiet er plotseling iets omhoog en beginnen de ballen te bewegen. Is dat een voet? Wat gebeurt daar onder de ballen?

Hermans weet Raad beschrijft met JUNI een vluchtige ontmoeting tussen twee verschillende werelden. Hoe vanzelfsprekend is de kijk op je eigen wereld en wat gebeurt er als alles ook anders kan zijn dan je had verwacht? In een tijdperk waarin alles zomaar wordt gezegd en gedaan, laat Hermans weet Raad op een beeldende, dynamische en lichtvoetige manier zien dat daar soms ook consequenties aan verbonden zijn.

Een muzikale voorstelling over een onwaarschijnlijke vriendschap in een bak met meer dan 10.000 gekleurde ballen. Voor kleine en grote mensen vanaf 6 jaar.

Tekst & spel Canick Hermans, Tanja de Raad Regie Eva Van der Gucht Muziek Peer Thielen Decor Tanja De Raad, Bart de Raad Ontwerp flyer Tanja de Raad, Georges Hendriks Zakelijk leiding Annemiek Lely

Bezoekers over JUNI:

‘Toen ik JUNI zag, moest ik een beetje aan Matilda denken’ – Thijs (9 jaar)
‘Grappig en ontroerend, ik heb de hele wereld voorbij zien komen’ – Mieke (52 jaar)
‘Ik vond het een beetje spannend, maar ook grappig en leuk’ – Maaike (7 jaar)

Meer informatie vind je op www.hermansweetraad.nl. En je kunt Hermans weet Raad natuurlijk ook volgen op Instagram en Facebook.

BESTEL KAARTEN

Datum: zondag 25 februari 2018
Tijd: 15:00 uur
Duur: 45 minuten
Genre: jeugdtheater, muziek