IMPULSE [1/3]

Movementalist

IMPULSE bestaat uit drie avonden waarin de performers de “risk of failure” omarmen en teruggaan naar het tekenbord om samen nieuwe composities en spannende interacties aan te gaan.

In IMPULSE nodigt Movementalist, bestaande uit de choreografen Vincent Verburg en Dayna Martinez Morales,  artiesten uit die interdisciplinair en stijl-overstijgend met elkaar op een avond samen komen, om te performen vanuit een gezamenlijke focus. Het thema is  elke avond anders en faciliteert de kruisbestuiving tussen disciplines zoals Dans, Theater, Performance, Tekst, Muziek, Visuele Kunst en Licht. De samenstelling van de disciplines varieert elke avond. De “instant composition” waar alles in samen komt, gebeurd op de avond zelf. Dat maakt het voor artiesten risicovol, voor het publiek spannend en elke avond uniek!

Voor deze eerste avond uit een reeks van drie ontmoeten elkaar: Christiaan den Donder, Dereck Gayla, Dorit Weintal, Ellen Knops, Gwen Langenberg, Joeri Dubbe, Lucien Denny, Mohamed Azaay, Raphael Vanoli, Vincent Verburg, Yan Joussein.

www.movementalist.nl

Concept Vincent Verburg Image Sophie Cousin Video Pablo Alanes Flyer Nils Kroonsberg

BESTEL KAARTEN

Datum: donderdag 15 november 2018
Tijd: 20:00 uur
Duur: 2 sets van +- 35 min met pauze
Genre: dans, interdisciplinair