De Rattenvanger 6+/ UITVERKOCHT

IDA VAN DRIL & MICHIEL SCHREUDERS

Ida van Dril en Michiel Schreuders wonnen met hun succesvolle voorstelling Joris en de draak Het Gouden Eitje van de Theaterfestival de Parade. Met live muziek, poppenspel en heel veel humor brengen zij u nu naar een stad vol… ratten. Een schitterende voorstelling voor iedereen vanaf 6 jaar.

Aan de rand van Hamelen woont Luca naast de vuilnisbelt. Als Luca op haar fluit speelt komen zelfs de ratten luisteren, zo mooi klinkt het.

Hamelen is in handen van burgemeester Snijder, een ijdele alleenheerser. Iedereen in de stad moet voor hem juichen en buigen. En alle mensen doen mee want de burgemeester is fantastisch en Hamelen is geweldig. Alhoewel… Af en toe verdwijnen er mensen én er komen steeds meer ratten in de stad. Maar daar kun je maar beter niet over klagen. Op een avond wordt er op de deur geklopt van het gemeentehuis. Als de burgemeester open doet hoort hij een fluit en staart in de ogen van duizenden grote ratten. Een spannend avontuur begint…

Spel Ida van Dril Muziek & composities Michiel Schreuders Regie Fred Delfgaauw Tekst Tjeerd Bisschoff

 

Datum: zaterdag 9 december
Tijd: 16:00
Duur: 50 minuten
Genre: theater, muziek, poppen

DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT

Overige speeldata De Rattenvanger in Oostblok
► Zaterdag 9 december 19:30 uur, zie www.oostblok.nl/evenement/de-rattenvanger-6-2

KEUKEN GEOPEND

Op deze avond is ons restaurant geopend en hebben onze koks een speciaal menu samengesteld! Zie hiervoor onze restaurant-pagina. Kom gezellig een hapje eten vóór of na de voorstelling.

Reserveren kan door te mailen naar restaurant@oostblok.nl.

Online zijn de kaarten €1,00 goedkoper