De Jonge Wolven

VOOROPLEIDING THEATER NEDERLAND

Improvisatietheater in zijn puurste vorm. Zonder voorbereiding krijgen jonge aanstormende talenten een scene met een geheim in het bijzijn van het publiek. Spannend en meeslepend, omdat de acteurs net zo min weten waar de scene heen gaat als u, het publiek.

DE JONGE WOLVEN spelen complete scenes op basis van improvisatie. Aanstormende talenten krijgen een relatie en een situatie voorgelegd. Zij beginnen direct te spelen. Wat er gebeurt is een verrassing voor publiek en acteur.

DE JONGE WOLVEN is ontstaan vanuit Vooropleiding Theater Nederland. Ieder jaar spelen de jongeren die zijn aangenomen op de HBO toneelscholen DE JONGE WOLVEN. De avond kenmerkt zich door de zoektocht naar waarachtigheid in een verhaal. De kwaliteit van de scene staat voorop. Humor wordt niet geschuwd maar ook zeker niet direct opgezocht.
De spelersgroep van DE JONGE WOLVEN bestaat in 2017 uit Roos Ponsioen, Gina van Os, Tara Hetharia, Manouk Pluis, Fjodor Jozefzoon, Mees Hillhorst en Karel Konings. Zij zijn aangenomen op de toneelscholen Arnhem, Maastricht en Amsterdam.

meer info bij Vooropleiding Theater Nederland (www.toneelhuisamsterdam.nl).

BESTEL KAARTEN

Datum: zaterdag 27 mei 2017
Tijd: 20.30 uur
Duur: 90 minuten
Genre: theater

Online zijn kaarten €2,00 goedkoper dan aan de kassa.