Avondje uit

Oostblok is het podium van Amsterdam Oost. Een toegankelijke plek met een eigenzinnig en divers programma. Oostblok presenteert voorstellingen voor kinderen, jongeren en voor een volwassen publiek. Podiumkunst voedt de verbeelding, vergroot het perspectief, leidt tot reflectie en gesprek. Oostblok gelooft dat theater en kunst belangrijke ingrediënten zijn van een goed leven.

Oostblok biedt als kameraad van de kunsten een gastvrij podium voor interessante, creatieve geesten, jong en oud, beginnend en ervaren. Oostblok programmeert voorstellingen in huis en op locatie in Stadsdeel Oost, werkt samen met kleine en grote instellingen, binnen en buiten de culturele sector, in Oost en in de stad. Alles wat het (podium)kunstklimaat in Amsterdam (Oost) steunt en de rol en positie van Oostblok versterkt, heeft ons enthousiasme. En in de aard van ons werk en de manier waarop we daarover nadenken, werken we graag en vol overtuiging samen met anderen. Wij richten ons echter eerst en vooral op onze kerntaak en hoofdambitie: kwalitatief hoogstaande podiumkunsten in Oost brengen.

Klik hier voor een overzicht van ons programma.

Op de hoogte blijven? Klik op de onderstaande button om je aan te melden voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

nieuwsbrief

Restaurant Oostblok

De afgelopen maanden is ons restaurant verbouwd en per 6 juli is Restaurant Oostblok dagelijks geopend voor een drankje of hapje eten! Flamingcowcheesychicken: deze slogan vormt de basis van de eerste menukaart. De koks laten zich hierbij leiden door creatieve invullingen van gasten en theatermakers – waarbij verschillende passies de ruimte krijgen. Restaurant Oostblok wordt een plek in de buurt voor food, creativiteit en expressie. Denk bijvoorbeeld aan een gastkok die geïnspireerd door een theaterstuk eten komt bereiden, kunstenaars die hun werk vertonen of kleine optredens in het restaurant.

MENUKAART

Klik hier voor onze menukaart.

Openingstijden per 6 juli 2018
Dagelijks: 10:00 – 19:00
Voorstellingsavonden: geopend voor diner, café open tot na de voorstelling

Vragen? Neem contact met ons op via restaurant@oostblok.nl of 06-23669040/06-85875144.