Kerstvakantie

Vier de Kerstvakantie in Oostblok met Waar de Wind Woont van Theatergroep Wie Walvis, een spannende familievoorstelling over de kracht van de verbeelding en de zoektocht naar geborgenheid, met muziek geïnspireerd op flamenco en Noord-Afrikaanse muziek.

Een jongen krijgt bezoek van de wind. Eindelijk heeft hij iemand om mee te spelen. De wind kan trucjes en de wind kan jagen. De wind kan dingen laten vliegen en dingen tot leven brengen. Dankzij de wind lijkt het bijna wel of de jongen helemaal niet alleen is.

Als de wind vertrekt besluit de jongen achter hem aan te gaan en komt zo aan op de plek waar de wind woont. Daar is het koud en nooit stil en om te mogen blijven moet de jongen leren om net zo koud en hard als de wind zelf te worden. Maar hoe doe je dat als je eigenlijk gewoon een jongen bent…

Gedurende de hele kerstvakantie is de wintervoorstelling Waar de Wind Woont te zien in Oostblok. Dus neem je opa, oma, nichtje, neefje, tante, oom, zus, broer, papa, mama, buurman, buurvrouw, juf, meester, pianodocent en je voetbalcoach mee!

Speeldata
Dinsdag 26 december 16:00 uur ► meer info
Woensdag 27 december 16:00 uur ► meer info
Donderdag 28 december 16:00 uur ► meer info
Donderdag 28 december 19:30 uur (première!) ► meer info
Vrijdag 29 december 16:00 uur ► meer info
Vrijdag 29 december 19:30 uur ► meer info
Zaterdag 30 december 16:00 uur  ► meer info
Zaterdag 30 december 19:30 uur ► meer info
Woensdag 3 januari 16:00 uur ► meer info
Donderdag 4 januari 19:30 uur ► meer info
Zaterdag 6 januari 16:00 ► meer info

Online zijn kaarten €2,- goedkoper dan aan de kassa.

Tekst en concept Amarins Romkema Regie Bram de Goeij Spel en Muziek Tim Hammer, Amarins Romkema, Maarten Zaagman & Carlos Zorita Diaz Decor en Kostuum Kees Works

  • Instagram
  • Instagram