JEUGDPROGRAMMERING

Het seizoen van 2016-2017 is afgesloten, maar in de week van 21 augustus-27 augustus zijn er ZOMER theaterworkshops in het Oostblok. In deze zomerweek staan leerzame en leuke workshops geprogrammeerd. TheaterYoga, theaterworkshops voor kinderen en lindy hop dansen voor kinderen een hun ouders. Op de pagina Programma vind je alle informatie over de ZOMERWORKSHOPS. Stuur een mailtje naar myrna@oostblok.nl voor aanmelding of voor meer informatie.

In Oostblok valt er voor elk kind en voor elke leeftijd iets te beleven! Twee keer per maand op woensdag hebben wij de Peuterochtend (2+) waar alles voorbij komt: dans, muziek, mime en toneel. We hebben tweemaal per maand verschillende spannende voorstellingen op de Familiezondag en ook op zaterdag programmeren wij jeugdvoorstellingen. (1+, 4+, 6+ en 8+) Wij vermelden wanneer onze keuken open gaat, zodat je voor- of na de voorstelling een hapje of drankje kunt doen. Houd onze website in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief.

THEATERLESSEN

Vanaf half september 2017 start een nieuwe reeks jeugdtheaterlessen in Oostblok. Kinderen mogen zich als jonge theatermakers ontwikkelen en ontplooien. Elk blok leren zij iets nieuws en er wordt zowel individueel als in groepsverband naar de leerlingen gekeken en gehandeld. De jonge makers krijgen theaterlessen, een masterclass van een gastdocent/maker, bezoeken een voorstelling aan huis en er wordt een mee speelmiddag georganiseerd. Het theaterblok wordt afgesloten met een voorstelling voor ouders en vrienden in onze theaterzaal. De lessen zijn leerzaam, leuk en creatief. De kinderen leren samenwerken, krijgen meer zelfvertrouwen, creëren focus en worden positief uitgedaagd in hun ontwikkeling als jonge makers in hun eigen leef-en belevingswereld.

De lessen worden gegeven op de maandagmiddag en de woensdagmiddag.
Groep 1 woensdag 14:15-15:15 (groepen 3&4) kosten € 135,- docente: Amarins Romkema
Groep 2 woensdag 15:15-16:15 (groepen 5&6) kosten € 155,- docente: Amarins Romkema
Groep 3 maandag 15:30-17:00 (groepen 7&8) kosten € 175,- docente: Myrna Versteeg

Inschrijven kan via: http://www.123contactform.com/form-2803568/Contact-Lead-Form
Je krijgt van ons een bevestigingsmail toegestuurd. Voor meer vragen over de lessen: myrna@oostblok.nl

KINDERFEESTJES

In Oostblok geniet je samen met je vriendjes en vriendinnetjes van een spannende voorstelling. Bij elke voorstelling in ons programma kan je een kinderfeestje vieren. In de foyer staat een feestelijk versierde tafel klaar, waar jij voorafgaand of na afloop van de voorstelling de meegebrachte cadeautjes uitpakt.
Een kinderkaartje voor de voorstelling kost €6 een kaartje voor volwassenen kost €7,50. Je mag zelf taart of ander lekkers meebrengen, wij dekken een feestelijke tafel en zorgen voor kannen limonade. Let op: er is nu ook de mogelijkheid om je kinderfeestje te vieren in de vorm van een theaterworkshop. De workshop kost €10,- per kind. Het maximum aantal is 12. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes doe je theaterspelletjes en oefeningen. Je bedenkt scenes en na afloop laten we de scenes zien aan het publiek!

THEATERFESTIVAL JONG

TF Jong is de jeugdeditie van het Nederlands Theater Festival. Jaarlijks in september zijn de hoogtepunten van het jeugdtheater uit het afgelopen seizoen te zien in Jeugdtheater De Krakeling, Oostblok, Podium Mozaïek, Theater de Meervaart en het Bijlmer Parktheater.

Oostblok programmeert de jeugdvoorstelling ‘Dit is Geen Theater’ in het CBK (Centrum voor Beeldende Kunst) op 16 september.
Op zondag 17 september staat de peutervoorstelling ‘Kluizelaar’ bij ons in het theater op het Sajetplein. Reserveer nu je kaarten voor deze top jeugdvoorstellingen!