TF Jong | Nederlands Theater Festival

7 t/m 17 september

Traditiegetrouw start het nieuwe theaterseizoen in september met het Nederlands Theater Festival. TF Jong, de jeugdeditie van dit festival, biedt bezoekers van 7 tot en met 17 september de kans om nog eenmaal de hoogtepunten uit het afgelopen jeugdtheaterseizoen te beleven. Dit jaar zijn deze hoogtepunten niet alleen in de Krakeling te zien, maar ook weer in Oostblok, Podium Mozaïek, de Meervaart en het Bijlmerparktheater.

Sinds 2013 organiseren jeugdtheater de Krakeling, KijkUit en STIP theaterproducties de jeugdeditie van het Nederlands theaterfestival. Een programma dat wordt gevuld met de nominaties voor de ZAPP theaterprijs (publieksprijs), de nominaties Gouden Krekel (juryprijs) en de keuze van de Krakeling. Het laatste weekend van het festival wordt TF jong in de Krakeling afgesloten met ‘de staat van het jeugdtheater’ en de jeugdtheaterpitch van het jeugdtheaterfonds.

De krachten van deze vijf Amsterdamse theaters worden gebundeld in een gezamenlijk doel: zoveel mogelijk mensen in aanraking brengen met indrukwekkend jeugdtheater. Aankomend september bestaat het festival uit 12 producties, 19 voorstellingen, op 5 locaties en in 10 dagen. Het programma is te bezoeken voor kinderen vanaf 2 jaar, maar is zeker niet minder interessant voor volwassenen.

data: 7 t/m 17 september
locatie: Sajetplein
genre: divers

www.tfjong.nl