2 Turven Hoog: Potjesman (1+)

JASMIN HASLER

Er is een man die graag wandelt in zichzelf. Hij woont in een huisje vol potjes. Ieder potje is een wereld om te ontdekken. Laat de buitenwereld maar buiten. Kom je ook naar binnen?

Potjesman is een zintuiglijke voorstelling in een tentje voor iedereen die graag eens een potje openmaakt. De solo speelde als Proeftuinvoorstelling op 2 Turven Hoog in Almere afgelopen oktober en is daar met veel enthousiasme ontvangen.

Beeld/regie: Jasmin Hasler | Performance: Kajetan Uranitsch | Geluidsontwerp: Tanaquil Schuttel | Decor: Jakob Proyer | Artistiek advies: Ingrid Wolff & Anne-Beth Schuurmans \ Coproductie met 2 Turven Hoog.

Kajetan Uranitsch studeerde in 2016 af aan de Amsterdamse Theaterschool (AHK). Hij speelde o.a. in Als je maar hard genoeg rent, weet niemand meer waar je bent van Theater Artemis, die onderscheiden werd met de VSCD mimeprijs 2016. In afgelopen Over t IJ festival speelde hij de solo Amatourist.

Jasmin Hasler komt uit Oostenrijk, studeerde textiel en landschapsarchitectuur en kwam na omzwervingen over de wereld in Nederland terecht om voor theatermaker op de HKU te studeren. Tijdens die laatste studie ontwikkelde zij een grote liefde voor zintuiglijk, lichamelijk en beeldend theater. In haar eigen werk speelt ze regelmatig voor of met kinderen.

2 Turven Hoog is een platform dat de kwaliteit in de podiumkunsten voor de allerkleinsten stimuleert en aanjaagt. O.a. coproduceert 2 Turven Hoog veel voorstellingen van Nederlandse makers en fungeert ze als productiehub (proeftuin) voor nieuwe makers en makers die nog nooit voor jonge kinderen hebben gemaakt. Jaarlijks is er een groot internationaal theaterfestival in Almere tijdens het eerste weekend van oktober. Na het jaarlijkse festival reizen de voorstellingen en installaties die in samenwerking met het festival zijn gemaakt, door het land onder de naam 2 Turven Hoog op locatie.

Van maandag 3 april t/m dinsdag 18 april 2017 is 2 Turven Hoog op locatie in Amsterdam.

BESTEL KAARTEN

Datum: woensdag 12 april
Tijd: 10.00 uur | Deze voorstelling speelt ook om 11.00 uur!
Genre: mime / LNP
Duur: 35 minuten

Online zijn kaarten €1,00 goedkoper dan aan de kassa.