Maya Zingt de Wereld Rond 3+

MAYA LINK

Na jarenlange voorstellingen te hebben gespeeld met Samba Salad zet Maya Link een volgende stap in deze solo voorstelling. Ook blijft ze nog vast onderdeel van de voorstellingen van Samba Salad. In 2016 heeft Maya de Rabobank Cultuurprijs categorie podiumkunsten gewonnen en de publieksprijs van het Noord-Hollands Dagblad en de Alkmaarsche Courant.

PREMIERE
‘Maya Zingt de Wereld Rond’

Maya is nieuwsgierig naar de wereld en de mensen die daar in leven. We zijn allemaal op dezelfde planeet geboren, maar toch is iedereen anders. Wat maakt ons verschillend? En maakt dat wat uit? Aan de andere kant lijken we allemaal op elkaar en doen toch ook weer dezelfde dingen. Maya gaat met jou op wereldreis en zo ontdekken we in deze muziektheater voorstelling van alles over het leven.

Maya zingt, danst en trommelt er op los en dat doet ze niet alleen, ze neemt haar muzikale troubadours mee. Liedjes met herkenbare thema’s op muziek uit alle windstreken van o.a. Samba Salad en Barbatuques. Samba, jazz, flamenco, pop en vele andere muziekstijlen nemen je mee op reis.

De hele voorstelling komt uit een koffer en het decor dat zijn we zelf. Met interactie als sleutel, speelt iedereen een rol in de voorstelling. Langzaam veranderen we allemaal in wereldburgers en maken samen de wereld mooi. Een avontuurlijke en antropologische reis voor iedereen vanaf drie jaar.

Ga je mee? Kom verkleed als een wereldburger!

Concept & spel: Maya Link

 

BESTEL KAARTEN

Datum: zaterdag 28 oktober 2017
Tijd: 16:00
Duur: 45 minuten
Genre: theater, dans en muziek

KEUKEN GEOPEND

Na de voorstelling is er een feestje in het café met eten en drinken. Er staan Wereld Burgers op het menu: mega, vega of Mexicaans.

Wilt u komen eten deze avond? Dan kunt u dat even aan ons laten weten door te mailen naar restaurant@oostblok.nl.

Online zijn de kaarten € 1,00 goedkoper