Monotak – body of vapour

Werk voor rook, licht, geluid, draaitafel en dans. Met vanavond:

LINES
LINES is een vertaling van sensaties, patronen en ritmes die ons lichaam verbinden met de natuurlijke omgeving. We gebruiken onze eigen waarnemingen om deze ritmes in kaart te brengen in een compositie van de meest directe en intuïtieve media: licht en geluid, geïnspireerd door Europese, Chinese en Japanse filosofie. Co-productie met het instituut Lichtontwerpen, ondersteund door AFK, FPK en de Buitenwerkplaats.
Meer info: http://linesproject.tumblr.com/

SKIN – body of vapour
SKIN – body of vapour video van kunstenaar Paul Glazier, geprojecteerd op rook. Een onderzoek naar de ongrijpbaarheid van sensatie.
Meer informatie: http://www.paulglazier.com/

A Genuine Fake
Contrapuntische performance rondom verschillende ‘personas’. Een geluidenbank wordt elektronisch bewerkt en gecombineerd met live gespeelde instrumenten. Mariangela Tinelli (beweging) Dirk Bruinsma (muziek).
Meer informatie: http://mariangelatinelli.blogspot.nl/

TURNSTIJL
Compositie voor draaitafel en electronica van Henry Vega. :”Turnstijl sums up the sound of a whole record in the same way a sand clock accumulates every grain into a particular end of the glass.”
Meer informatie: http://www.henryvega.net/ 

Monotak wordt voor dit project ondersteund door het AFK en FPK, Evelements, instituut Lichtontwerpen, STEIM, Oostblok en de Buitenwerkplaats.

BESTEL KAARTEN

Datum: 18 mei
Tijd: 20.30 uur
Locatie: Tweede van Swindenstraat 26
Genre: performance