We hebben er een geitje bij (2+)

MALOU VAN SLUIS

Voor het eerst dit jaar maakt Malou in het kader van de voorleesdagen een solo voorstelling voor de allerkleinsten, geïnspireerd op het Prentenboek van 2016 ‘We hebben er een geitje bij’ geschreven door Marjet Huiberts en geïllustreerd door Iris Deppe.

We hebben er een geitje bij is een beeldende, interactieve en intieme voorstelling voor de allerkleinsten. Een voorstelling over vreugde, feest, de wereld ontdekken én over een dikke buik die trappelt en geluid maakt. Met minimale middelen neemt Malou de kinderen mee in een speels verhaal over geboren worden en alles daaromheen. Een avontuur vol nieuwe geluiden, geduld en een knorrende buik.

“Malou kan als geen ander met weinig woorden, middelen en mooie bewegingen de kinderen meenemen op een wonderlijke reis. [..] Haar voorstellingen zijn inhoudelijk sterk en hebben een hoge spelkwaliteit.”
Ingrid Wolff – artistiek leider Festival 2 Turven Hoog.

Concept: Malou van Sluis | Spel: Malou van Sluis of Sanne Zweije | Regie: Alexander de Vree | Muziek: Manna Horsting en Michiel Nijhof | Vormgeving: Eva Jongen | Met dank aan: Cultuur 19, Gemeente Utrecht en Bureau vanaf 2.

BESTEL KAARTEN

Datum: woensdag 22 maart, 10.30 uur
Genre: jeugdtheater
Duur: 30 minuten

Online zijn kaarten € 1,00 goedkoper dan aan de kassa.